SCHONE ZEEPDISPENSERS ZIJN GOED VOOR ZAKEN

Het zou geen verrassing moeten zijn dat medewerkers van het restaurant, industriële medewerkers en studenten allemaal een toiletervaring kunnen zien als een algemene indicator van het prestatieniveau van een faciliteit.

Resultaten van een onafhankelijk telefonisch onderzoek uitgevoerd in opdracht van The Soap and Detergent Association (SDA) tonen aan dat glanzende vloeren, opgeruimde toiletten, schone werkbladen, sprankelende wastafels en glimmende spiegels Amerikaanse volwassenen geluk en voldoening schenken. Dit zijn de momenten waarop je een professionele zeepdispenser wilt gebruiken.

Overweeg dan de gevoelens die opgeroepen worden bij het bezoeken van een toilet, waar de vloer bezaaid ligt met gebruikte papieren handdoeken, de toiletten moeten worden schoongemaakt, de werkbladen worden gespot met water en lekkende zeep, putten zijn groezelig en spiegels zijn strepen.

Volgens het onderzoek van SCA Tissue North America is er een significant effect van de omstandigheden in het toilet en de klantervaring en hun krachtige potentieel om restaurants een concurrentievoordeel te geven. Achtentachtig procent van de ondervraagden is van mening dat de conditie van een restaurant-toilet de algehele netheid weerspiegelt in het hele restaurant, inclusief de keuken. Een onrein toilet kan ertoe leiden dat 29 procent van de klanten niet naar het restaurant terugkeert. Van die 29 procent zou de helft echter familie en vrienden vertellen over de negatieve ervaring.

In een tijdperk waarin mensen zich steeds meer bewust zijn van het bestrijden van ziektekiemen door goed handenwassen, beïnvloedt de netheid van een toilet direct de hoeveelheid tijd die in de faciliteit wordt doorgebracht.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en SDA bevelen aan om minstens 15 tot 20 seconden te wassen met zeep en warm water. In de 2008-enquête ontdekte de SDA dat 26 procent van de respondenten 15 seconden of minder heeft gewassen. Een schoon toilet roept het vertrouwen in zijn klanten op dat oppervlakken kiemvrij zijn en dat ze daardoor meer comfortabel zijn om meer tijd te besteden aan het goed wassen van hun handen. Goed de handen wassen is het allerbelangrijkste wat we kunnen doen om ziek te blijven en ziektes naar anderen te verspreiden, aldus de CDC.

handhygiëne Mensen doen er alles aan om te voorkomen dat ze contact maken met met bacteriën beladen oppervlakken in openbare toiletten – toiletten met hun voeten spoelen, deuren met hun schouders openen, handdoeken met hun ellebogen afgeven, etc. Uiteraard lost de innovatie van de aanraakvrije technologie veel punten op van contact met germy oppervlakken.

De focus van dit artikel is echter om zich te concentreren op de zeepdispenser en de impact ervan op de patron. Als de helft van de noodzakelijke elementen om handen goed te wassen, moet zeep altijd beschikbaar worden gemaakt. Goed geplaatste, aan de muur bevestigde dispensers, met een eenvoudige hervulling voor het laden, maken het product “bij de hand” (pun intended) gemakkelijker voor huishoudelijk personeel.

De dispenser moet door het huishoudpersoneel regelmatig worden geïnspecteerd, niet alleen voor het resterende productniveau, maar ook om te zorgen dat het apparaat in goede staat verkeert. Heeft het product zich opgehoopt op de buitenhoes (omhulling) van de dispenser? Is de hoes beschadigd? Scheuren of andere beschadigingen kunnen leiden tot een onjuiste uitlijning met de achterplaat die op de muur is gemonteerd en dus de inwendige onderdelen van de eenheid scheeftrekken, waardoor zeep kan lekken, lekken en verstoppen.

Het niet-verontreinigd houden van het product in de dispenser is belangrijk voor de gezondheid van bezoekers van het toilet. Hygiënische, afgedichte systemen bieden de beste bescherming tegen externe verontreinigingen.

Er zijn overal kiemen en handen bieden het perfecte transportmiddel om ziekten en mogelijke infecties te verspreiden. Verzegelde doseersystemen zorgen ervoor dat er geen contact is met een mogelijk kiemend oppervlak. Onderzoek heeft aangetoond dat bulkgevulde zeepsystemen die blootgesteld zijn aan externe elementen vervuild kunnen raken en potentiële broedplaatsen zijn voor een groot aantal bacteriën. Bacteriën verzamelen zich dan in de dispenser en stromen met de zeep recht op nietsvermoedende handen.

TouchFree-dispensers Een gesloten doseersysteem zorgt voor een veilig, schoon en hygiënisch systeem bij elke hervulling. Als de navulling een inklapbare zak is die met het product is gevuld, zijn consumenten ervan verzekerd dat de zakken onmiddellijk worden afgedicht tegen mogelijke verontreiniging. Elke tas heeft een eigen, schone, verse pomp die het systeem praktisch vervangt, elke keer dat het huishouden de dispenser bijvult. Hetzelfde geldt voor zachte plastic flessen uitgerust met individuele pompen. De zeep wordt gevuld in schone productieomstandigheden zoals gespecificeerd door de Food and Drug Administration (FDA), de fles is verzegeld en kisten zijn verpakt.

De meeste consumenten weten niet dat de FDA cosmetische producten regelt, inclusief handreinigers, met zeer specifieke normen. Een verzegeld doseersysteem zorgt ervoor dat de zeep de strikte specificaties handhaaft die zijn opgelegd door de FDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *